Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
garrisonzvvq

Ikke En Eneste Gang Viste De Tegn Til Svakhet.

Filmkvelden

Men etter en stund kommer praten i gang der vi ligger naken, og svette pa gulvet.
Jeg lot tungen min leke over leppene hennes, smakte pa de deilige saftene hennes, hun presset den deilige fitten over hele ansiktet mitt og gjorde meg klissvat i ansiktet, hun vet jeg liker det. Brystene til Gro var enna storre enn Bentes, og synet av Bjorn som slikket de var absolutt en turn on for meg.

Jeg dro av Bente genseren og blottla toppen hennes, en sort "fiskenetting" sak, og brystvortene hennes stakk ut gjennom nettingen, og formelig ba om og bli lekt med.
Neste gang vi sa det andre paret, hadde de bare en tynn morgenkape pa seg, og de satte seg ned rett ved siden av oss, og det sa ut som om hun begynte og ri han med en gang. Jeg er narmest besatt av tanken pa a fa henne pa en eller annen mate.

Sommerdag


-Åh faen sa godt.
Eg stonner.
Naboen loper rundt til trappa pa forsida. Dei andre stirrer forbausa
pa han nar han kjem lopende naken men han forklarer kjapt og dei
gliser og blir med han inn.Dei ser pa meg og sa tar naboen og
ein av dei andre og lofter meg kjapt opp og legger meg pa
kjokkenbordet med baken pa kanten og kjonnet blottet.
Mannen under meg begynner a stote i baken min og hvisker at han skal
sprute i meg og fylle meg med sad og eg er sa kat at eg vrir meg som
ein gal mellom dei.
Naboen grynter og begynner a jukke inn i meg.

Ham, min herskerDe ba meg sitte ned ved bordet i spisestuen. de dekte pa med mat og vin. mat
i alle former, smaker og lukter. de ba meg spise, de ba meg drikke. men bare et glass vin. var sliten. jeg var tappet for krefter. de ville ha meg tilstedevarende.

De ba meg ga i badet. skulle vaske meg, barbere hver del av kroppen.

Jeg knakk sammen i et hulk. en savnet orgasme kom over meg og all innestengt folelse fikk utlop.

Det var etter en slik drom jeg vaknet til lyden av brevluken som slo igjen.

Ingen av dem hadde fatt utlosning. penisene deres sto fremdeles harde, glinsende i varet.

Kort tid senere horte jeg nokkel i doren. som blast vekk var lengselen, smerten av a vare uten ham vekk. forventet ham i doren.
Om det var natt eller dag var jeg ikke klar over da tid hadde sluttet a eksistere. jeg stod opp og hentet brevet som la innenfor doren. tenkte ikke pa at det hadde vart uker siden sist post hadde blitt levert. brevet var fra ham. han var min herre stod det skrevet i brevet. jeg ville for alltid vare hans slavinne. da han selv ikke var til stede for a herske, ville det ble sendt andre. jeg skulle adlyde som om han var til stede.

Han tok meg hardt, jeg kunne kjenne stotene i hele meg. hardt men med stoisk ro. ikke en eneste gang viste de tegn til svakhet. han trakk seg ut av meg og de loftet meg opp fra bordet. og la meg pa en benk. ba meg sette meg opp pa alle fire. sa den morkes tur han trengte langt inn i meg mens han brukte saftene fra mitt kjonn til a fukte analapningen. uten a be om min tillatelse byttet han hull.

Kunne kjenne den lyse presse sin penis sakte inn i meg. det var lenge siden sist og min fitte hadde trekt seg sammen som hos en ubrukt, som hos en jomfru. hver bevegelse foltes mer . jeg folte han i hele meg.


I det hun bestemmer seg for a la meg styre tempoet, benytter jeg muligheten til a la en finger gli over det bakre hullet hennes.
Hun stonner igjen, og jeg kjenner hvordan fitta hennes strammer seg rundt pikken.
Fitta strammer seg rundt pikken i spasmer, det kjennes som om hun har planer om a knipe den av, men jeg fortsetter ufortrodent a stote inn i henne.
Munnen hennes omslutter meg, og jeg stonner lavt av nytelse.
Blikket hennes viker ikke fra mitt et oyeblikk, og fingrene hennes er stodige idet hun forsiktig men bestemt knepper opp buksa mi.
Provende klemmer hun pa pikken, for hun uten ett ord snur seg med baken mot meg, for hun med den andre styrer pikken mot fitta si.
Noen draper med sad, blandet med spytt henger igjen i munnviken hennes, men idet hun blir klar over det, kommer tunge tippen hennes til syne, og hun slikker det i seg, og smatter fornoyd.
Sakte lener hun seg bakover, og jeg lukker oynene, og nyter folelsen av den varme villige fitta hennes som lukker seg om pikken min.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl